Развлекателно, спортно, незабравимо, бизнес събитие - лятното щафетно бягане с

...
Развлекателно, спортно, незабравимо, бизнес събитие - лятното щафетно бягане с
Коментари Харесай

Развлекателно, спортно, незабравимо, бизнес събитие - лятното щафетно бягане с iCard

Развлекателно, спортно, незабравимо, бизнес събитие - лятното щафетно тичане с iCard

Варна, 06 юни, 6 часа и 6 минути следобяд: локалните компании, водачи във високите технологии, iCard, myPOS, SIS Technology и Bulnex , организираха лятно щафетно тичане под надпис “Предай нататък ”. В събитието взеха присъединяване чиновници на компаниите уредници. В рамките на събитието бе намерено и ново спортно - развлекателно оборудване, което да окуражи придвижването и интензивността - баскетболна площадка.  



Лятното щафетно тичане се организира по маршрут на територията на Бизнес Парк Варна, където са централите на фирмите уредници на събитието. Маршрутът, който всеки участник измина бе с обща дължина 750 метра. В конкуренцията се включиха 12 тима от по 4 индивида. Представянето на всеки участник и респективно тим, беше оценено с електронно премерване. Състезателите се надпреварваха за три призови места - за най-бързи тимове и за две специфични награди.



Събитието се организира с поддръжката на фирмите Sodexo, състезателен клуб “Бегач ” и платформата за спортни мероприятия iRun . Sodexo и състезателен клуб “Бегач ” предоставиха награди за двата най-бързи тима в щафетното тичане. iRun от своя страна, зарадва всеки един от присъединилите се в спортното предизвикателство с подарък – 30% отстъпка от таксата за присъединяване в маратона Трявна ултра.



Името на събитието, “Предай нататък ”, има закодирана символиката за шерване на концепцията за придвижването, дейния метод на живот, както и за шерването на знанията, опита, мотивацията и упоритостта за постигане до международни пазари. Фирмите уредници, които са центрове за развиване на нововъведения, нови хрумвания и нови технологии са пример за развиване на фрагменти. Те са заложили тези хрумвания във своята философия, а точно, че продуктите им разчупват визиите на клиентите за това какво е допустимо и вършат живота им по-лесен.





 

Новата спортна облага за чиновниците е в допълнение на към този момент работещите фитнес център, боулинг зала и зала за танци и други спортове. Изпълнителният шеф на  iCard - господин Явор Петров отряза лентата на новата баскетболна площадка директно след награждаването на най-бързите в бягането.





За повече информация:www.icard.com

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР