Развива максимална скорост 30 км/ч, а пробегът достига 65 кмNinebot

...
Развива максимална скорост 30 км/ч, а пробегът достига 65 кмNinebot
Коментари Харесай

Ninebot KickScooter Max G30 – сгъваем, бърз, с дълъг пробег

Развива оптималната скорост 30 км/ч, а пробегът доближава 65 км

Ninebot KickScooter Max G30 е основан за оптималната полза и улеснение при придвижване в града

Ако се чудите какъв електрически скутер да си купите за лятото, моделът Ninebot KickScooter M ax G30, предлаган от Xiaomi, несъмнено няма да ви подведе. Това електрическо возило си заслужава всеки цент.

Компактен, сгъваем, с дълъг пробег и висококачествени гуми – това е електрическият скутер Ninebot KickScooter Max G30, който е наличен сега за предварителни поръчки на цена от $709,99 с ваучър за отстъпка GKB465S в онлайн магазина Geekbuying за купувачи от определени страни, включително България.

Ninebot KickScooter Max G30 е екипиран с 10-инчови здрави и устойчиви гуми

Скутерът е оборудван с мощен безчетков мотор 350W и развива оптималната скорост 30 км/ч. С натискане на един комфортно ситуиран бутон можете да превключвате сред три режима на каране – еко (енергоспестяващ), общоприет и състезателен, тъй че да имате еластичност съгласно изискванията на пътя и личните си желания.

Гумите са едно от огромните достолепия на Ninebot KickScooter Max G30. Те са вакуумни антипункционни с диаметър 10 инча, с чудесно асимилиране на ударите и способни да се приспособяват към комплицирани пътни условия, тъй че да обезпечат безпрепятствено и безвредно каране.

Преднията панел на Ninebot KickScooter Max G30 демонстрира значимата информация

Скутерът разполага с усъвършенствана спирачна система и освен това – със система за превръщане на кинетичната сила в електрическа, която се задейства при натискане на спирачката и разпределяне на дросела, с цел да удължи живота на батерията, като съхранява и употребява наново силата.

Като стана въпрос за батерията, тази на Ninebot KickScooter Max G30 има потенциал 15,3 Ah и обезпечава до 65 км пробег на скутера, което е респектиращо достижение. Зарежда се за към 5-6 часа с включеното в комплекта на скутера зарядно устройство.

Ninebot KickScooter Max G30 се привежда в стилен прегънат тип единствено за 3 секунди

Разглежданият модел е стилен и елементарно сглобяем. Само да 3 секунди можете да го приведете в сгънато положение, с цел да го пренасяте и запазване елементарно и комфортно. Скутерът тежи 19,1 кг и има размери 116,70×47,20×120,30. Здравата алуминиева структура устоя товар до 100 кг.

По време на каране ще имате на показ основна информация на LED панела, ситуиран начело на Ninebot KickScooter Max G30. На него ще видите какъв брой потенциал и километри ви остават, в какъв режим карате и други данни. Отпред е ситуиран и ослепителен фар за безвредно каране на мрачно.

Ninebot KickScooter Max G30 е еднообразно комфортно електрическо возило за мъже и дами

Електрическото возило е подсигурено и с голям брой системи, които пазят батерията на скутера от късо съединяване, презареждане, свръхток, температурни аномалии и други Моделът може да се движи по надолнище до 16-20 градуса.

Купи : Ninebot KickScooter Max G30 – на цена от $709,99 с ваучър за отстъпка GKB465S и доставка от европейски склад (за  $1,92).

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР