Развитието на територията на Украйна от НАТО и членството в

...
Развитието на територията на Украйна от НАТО и членството в
Коментари Харесай

В Русия: Членството в НАТО и разполагането на оръжия на алианса е фатално за Украйна

Развитието на територията на Украйна от НАТО и участието в него е недопустимо за страната, заплашва със сериозен спор и съдбовни последствия за страната , разяснява пред ТАСС в петък ръководителят на украинския изчерпателен център " Трети бранш ", политологът Андрей Золотарев.

" Появата в Украйна на американски оръжейни и военни бази в Азовско море , както и участието в алианса, към който се стреми Киев, е недопустим вид . Днес изказването на Лавров за алените линии е много предстоящо, като се има поради, че такива алените линии се смятат освен за публично участие на Украйна в НАТО, само че и за тезата, която се появи предходната година за военното развиване на украинска територия ".

В актуалната обстановка, съгласно него, единственият метод за политическо решение и споразумяване на този проблем остава неутралният, извънблоков статут на Украйна.

В същото време, акцентира Золотарев, сега " Украйна на процедура се трансформира в копие, благодарение на което груповият Запад, на първо място Съединени американски щати и Англия, имат намерение да нервират Русия ". Те дават на страната несубективна роля в международната политика, което значи да работи като " анти-Русия ".

" За Украйна това е задънена улица , която рано или късно ще докара до сериозен спор и съдбовни последствия за страната ".
 Американското разузнаване има информация, че Русия ще изфабрикува предлог за навлизане в Украйна
Американското разузнаване има информация, че Русия ще изфабрикува предлог за навлизане в Украйна

Според CNN той ще е под формата на бойкот против личните ѝ сили
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР