Развитието на скандала с бившия македонски премиер Никола Груевски се

...
Развитието на скандала с бившия македонски премиер Никола Груевски се
Коментари Харесай

Любчо Нешков: Груевски и Орбан удариха България, както не е удряна 30 години

Развитието на абсурда с някогашния македонски министър председател Никола Груевски се трансформира в тежък удар против България. Българската страна не е понасяла подобен удар през последните 30 години. Това излиза наяве от новината за потърсеното леговище от Груевски в Будапеща.
Унгарското издание се е обърнало към съответния чиновник, който дава отговор за молбата за приемане на леговище на Никола Груевски в Унгария и отговорът бил къс: По този въпрос се обърнете към българските управляващи. Това подсказва, че евентуално или допустимо Груевски да е употребявал български паспорт, с цел да стигне до Будапеща. Това съобщи журналистът Любчо Нешков по Българска национална телевизия. " Никола Груевски е артикул, водач на непознат план и като подобен напуща Македония. В продължение на 10 години Груевски разрушаваше историческото минало в Македония, стартира да разрушава стопанската система на страната посредством тоталната корупция, разрушаваше държавните институции, с цел да не стане Македония същински самостоятелна страна. Той тотално блокира евроинтеграцията на страната за Македония да бъде подчинена. Ненапразно той минава през Белград. Той минава през Сърбия със съдействието и помощта на хората, които направиха погрома на 27 април в Македония ", добави Нешков.

Всички медии, които подлагат на критика България, са благосъстоятелност на Виктор Орбан. Тези медии са известни с тежка агитация против България, против контракта, който подписаха предходната година двамата министър председатели, против контракта от Преспа и против евроинтеграцията на страната, безапелационен е журналистът, издател на БГНЕС.

Как ние харесваме Орбан като режим и ръководство и пропущаме да споменем това, което се случва в Македония от медийната промишленост на Виктор Орбан. Тук не става въпрос за публицистична политика, а за геополитически план, напълно финансирани против страната ни.

Груевски не е първият началник, който бяга с български паспорт. Миналата година избягаха двама от най-важните чиновници в македонските служби с български паспорти. Те бяха задържани в Солун, заяви сензационна вест Нешков.

Бившият македонски министър председател Никола Груевски евентуално е употребявал български паспорт с цел да избяга от страната. Това написа унгарското издание " Непшава " във връзка бягството на Груевски в Будапеща и подаването на молба от негова страна за приемането на политическо леговище. " Направете инспекция при българските управляващи ". Това е късият отговор пред публицист от " Непшава " на представител на унгарското държавно управление, който дава отговор за правните въпроси свързани с молбата на Груевски за приемането на политическо леговище в Будапеща. Журналистът попитал висшият държавен чиновник следното: " Как някогашният македонски министър-председател е дошъл до центъра на Будапеща без документи, откакто те са му отнети? ". Груевски от лятото на 2017 година е без паспорт и има възбрана за овакантяване на Република Македония. Повечето маджарски медии дефинират случая като " тежък скандал " заради отношението на управляващите към Груевски. Публикацията в " Непшава " е озаглавена " ВИП отношение от страна на държавното управление към Груевски ". Изданието назовава някогашният македонски водач " македонският Орбан ". В обявата се напомнят корупционните практики от времето на Груевски и антизападните му политики. Груевски е наказан на две години затвор по делото „ Танк “ за закупуването на служебния му „ Мерцедес “ за 650 000 евро, написа БГНЕС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР