Развитието на сезона за Макларън и прогреса на тима от

...
Развитието на сезона за Макларън и прогреса на тима от
Коментари Харесай

Позтивните признаци в развитието на МакЛарън

Развитието на сезона за Макларън и напредъка на отбора от началото на новата акция бяха измежду главните тематики в предаването на DIEMA SPORT 2 - "Формула 1 токшоу ". Анализаторът Иван Тенчев показа своето мнение за развиването на сезона за Макларън.

Той разяснява, че макар положителните резултати, не трябва да се вадят генерални заключения за работата на новите фигури в тима, Зайдъл и Джеймс Кий. Прогресът по-скоро се дължи на добре свършената работа в края на предишния сезон. Цялостното въодушевление в тима се усъвършенства като разследване на това и към този момент царува чувството, че отборът е тръгнал в вярната посока.

“Макларън сега има по-добри резултати, спрямо Рено. Това дава спомагателна убеденост, че ритъмът на работа се усъвършенства непрекъснато. Въпреки това към момента има много елементи за изчистване, с цел да може да се върнат измежду в действителност топ тимовете във Формула 1. Трябва да се има поради, че Маккларън изостават доста от тимове като Ферари, Мерцедес и Ред бул “, добави Тенчев.

“По отношение на точките тандемът Алонсо и Вандорн от предишния сезон са с преимущество пред актуалното дуо на Норис и Сайнц на този стадий на сезона. По средата на предишния сезон обаче беше открит сериозен проблем в шасито, което провокира Макларън да са най-бавния тим на вършиме. Това промени нещата в отрицателна посока и пренасочи напъните за работа по тазгодишния болид, което очевидно дава положителни резултати “, приключи обзорът Тенчев.

За повече детайлности може да гледате в прикаченото видео от предаването “Формула 1 Токшоу "!

Следващият старт от календара на Формула 1 е в Канада на 9 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР