Развитието на новото измерение ултра бърза 5G технология на Острова

...
Развитието на новото измерение ултра бърза 5G технология на Острова
Коментари Харесай

Великобритания може да забави внедряването на 5G заради съображения за сигурност

Развитието на новото измерение ултра бърза 5G технология на Острова може да бъде забавено съзнателно.

Обединеното кралство не бърза със стартирането на новаторската 5G услуга, написа Reuters. Островната страна няма да търгува с евтини разновидности за внедряването ѝ, търсейки икономическа изгода, тъй като това крие риск за сигурността на Англия, съгласно секретаря на културата Джерами Райт.
 Острова ще пусне Huawei в построяването на 5G мрежите, само че с изискване
Острова ще пусне Huawei в построяването на 5G мрежите, само че с изискване

Идеята въпреки всичко тормози съществено министерствата на вътрешните работи, защитата и на външните работи

" Със сигурност има възможност да се забави процеса с развиването на 5G мрежата на територията на страната. Ако желаеме това да стане бързо, значи би следвало да действаме без никакви съображения за сигурността ", съобщи той.

" Но ние не сме подготвени да го създадем, тъй че не изключвам опцията да има закъснение. Основната цел при този развой е да се подсигурява сигурността на мрежата ", добави секретарят.

Райт обаче не даде информация по кое време отчетът за сигурността на 5G технологията ще бъде оповестен, само че сподели, че се надява това да не отнеме доста време.
 Кои страни и компании водят в надпреварата за 5G?
Кои страни и компании водят в надпреварата за 5G?

В очакване на технологията от ново потомство

Южна Корея и Съединени американски щати изпревариха всички останали страни, като оператори там първи пуснаха 5G услугата. Европа също прави стъпки към внедряването на нововъведението и в Германия към този момент се организира първия търг за 5G. Шведската компания Ericsson води процеса по внедряване на мрежата в Европа. Тя има най-вече подадени патенти, свързани с технологията след Huawei.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР