Развитие по темата с пътните полицаи от Плевен. Районният съд

...
Развитие по темата с пътните полицаи от Плевен. Районният съд
Коментари Харесай

Развитие по темата с пътните полицаи от Плевен и апетитния имот в кв. Сторгозия

Развитие по тематиката с пътните служители на реда от Плевен.

Районният съд в града върна заведение на локален предприемач, макар че при започване на седмицата фамилията на катаджията Цветомир Цолов влезе във притежание в апетитния парцел в квартал "Сторгозия ", споделя Нова телевизия.

Прокуратурата стартира нова инспекция на договорката от 2017 година, станала вследствие на систематичен тормоз на катаджията над притежателя, личния състав и гостите на заведението.

Заведението е запечатано от предишния понеделник.

Адвокатът на към този момент някогашния притежател счита, че са позволени основни нарушавания, а новия притежател виждат за първи път. Претенциите на защитничката са още. че парцелът не е бил разгласен оптимално обществено, с цел да стигне до необятен кръг от хора. Според купувачите – това не било проблем.

Това развиване по тематиката е невиждано. След влизането на новите притежатели във владението се оказва, че заведението е върнато от Районния съд в Плевен.

Петър Стойков е индивидът, който подаде сигнал против пътни служители на реда за това, че повече от седем години е бил рекетиран.

„ Нямам нищо срещу полицията, само че имам срещу избрани хора в полицията. Разсипаха ме, разрушиха ми и семейството”, споделя той.

„ За пет часа изнесоха всичко от заведението и го изхвърлиха на паркинга начело. Това стана със съдействието на полицията и на кмета на Буковлък. Оказа се, че ни изгониха преди седмица, а в този момент ни връщат ”, уточни още той.

Още шокиращи разкрития за служителите на реда с Viber групата!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР