Развитие по шокиращия случай в Нидерландия, където 6 членно семейство

...
Развитие по шокиращия случай в Нидерландия, където 6 членно семейство
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения по случая с изолираното семейство от Нидерландия

Развитие по шокиращия случай в Нидерландия, където 6 членно семейство беше намерено във плантация да чака края на света в изолираност. Повдигнати са обвинявания за похищение и нанасяне на здравословна щета против наемателя на фермата в провинцията Дренте, където през вчерашния ден семейство беше намерено да живее изолирано от света близо десетилетие. По непотвърдена информация, семейство се подготвяло за края на света. Според съседи и локални поданици става въпрос за фракция.

58-годишният мъж, кoйто локалните наричали Австриеца, е бил формалният наемател на парцела от 2010 г насам. Той беше задържан през вчерашния ден при отвод да сътрудничи на управляващите.

Нидерландската прокуратура разгласи, че на следващия ден ще се яви в съда по обвинявания за похищение и причиняване на физическа и психическа щета. По-рано през днешния ден стана ясно от кмета на селището Руйнерволд, че задържаният не е биологичният татко на 5-те деца, които са на възраст сред 18 и 25 години.

Изолираното семейство беше намерено нощес, след бягство на едно от децата. То помолило за помощ в локална механа. След претършуване на парцела, управляващите откриха под всекидневната скрито помещение и в него заключени останалите членове.
Янс Кайзер - комшия: Преди няколко години, с различен комшия, се опитахме да влезем в къщата. Прескочихме оградата и видяхме, че сложена огромна камера за наблюдаване. Стана ни пределно ясно, че нещата тук са надалеч от естествени.
Подозира се, че майката е умряла преди фамилията да се реалокира в Дренте. Нито един от членовете не е бил регистриран като гражданин на провинцията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР