Развити болтове на гумите на свидетел (Николай Панайотов) срещу разследван

...
Развити болтове на гумите на свидетел (Николай Панайотов) срещу разследван
Коментари Харесай

Свидетел по проверка на заподозрян за корупция катаджия се оказа с развити болтове на колата си

Развити болтове на гумите на очевидец (Николай Панайотов) против разследван служител на реда в Ловеч – Йордан Петков, по прякор Данчо Катаджията.
Данчо Катаджията нашумя след фотография с сътрудника си Иван Иванов, на която двамата театралничат с ветрило от пари. Според репортаж на Нова телевизия, Петков де факто има два цеха и язовир – детайлности можете да си припомните в този материал!
Иван Иванов също има няколко парцела, които публично не са на негово име, като има изказвания, че е забъркан в контрабанда за цигари. Появиха се и изказвания за присъединяване в противозаконни покупко-продажби на служители на реда на по-високи постове – да вземем за пример от Плевен.
Сега Николай Панайтов описа пред Nova, че са развити болтовете и на четирите гуми. Той е усетил това в придвижване и откакто отишъл в сервиз, защото чул странни шумове. " Подадох тъжба във " Вътрешна сигурност ", съобщи Панайотов и добави, че по-късно му се обадил Иван Иванов, който го обвинил, че е нарушител и " няма да просъществуваш ", в случай че си купи вила до парцел на Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР