Разведените родители, които планират ваканция, трябва да се уверят, че

...
Разведените родители, които планират ваканция, трябва да се уверят, че
Коментари Харесай

Адвокат издава строго предупреждение за самотните родители, пътуващи в чужбина с децата си

Разведените родители, които възнамеряват почивка, би трябвало да се уверят, че са в допълнение готови, в противоположен случай пътуването им може да се провали.

Според съгласно последните данни към два милиона британци отпътуват в чужбина за Великденските празници тази година, като празничният уикенд е един от най-натоварените интервали в годината за туристическата промишленост. Сред тълпите от хора, които се насочат към летището, ще има самотни родители с децата си.

Родителите също биват предупреждавани, че в случай че към този момент не са дружно, към момента би трябвало да бъдат вписани в паспорта на детето си – в случай че не можете да извършите това, тогава би трябвало да предоставите пояснение.

Уебсайтът gov.uk гласи: „ Кандидатствате за детски паспорт, в случай че детето ви е под 16 години. Струва £49 за кандидатстване онлайн и £ 58.50 за кандидатстване с книжен формуляр от Пощата. Детският паспорт е годен пет години. Някой с родителска отговорност за детето би трябвало да кандидатства за паспорт.

„ Когато кандид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР