Разведените Александра Богданска и Даниел Петканов отново се събраха. Двойката

...
Разведените Александра Богданска и Даниел Петканов отново се събраха. Двойката
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Петканови пак се събраха, целуват се

Разведените Александра Богданска и Даниел Петканов още веднъж се събраха. Двойката показа доста топли усеща, които Николета Лозанова съумя да улови във видео. Lupa.bg попадна на фрагментите на плеймейтката, където се вижда по какъв начин моделката и Лудия кореспондент си разменят целувки. Петканови несъмнено нямат тип на разграничени, а почитателите им незабавно се запитаха дали са се събрали още веднъж, или е следващият цирк, разиграван от двамата.



Богданска и Даниел оповестиха раздялата си през февруари, а на 1 април 2022 година към този момент бяха разведени. В момента синът им Габриел стои една седмица при майка си, една седмица при татко си. Двамата резервираха другарски връзки, само че от последните им снимки излиза наяве, че са си много близки.

" На Дани очевидно му е писнало да стои на изсъхнало " - разясняват през смях почитатели на инфлуенсъра, който призна, че към този момент е направил 100 дни самоограничение.

Преди дни Даниел още веднъж разказваше в детайли за своя опит с мастурбацията. Във
видео с дължина от към 12 минути той изяснява по какъв начин мастурбирал от доста ранна
възраст и това го предиздвикало да се пристрасти към този акт.

" Започнах да виждам и порно наличие. започнах с касети, по-късно прекосих на дискове, а след това - уеб сайтове за възрастни. ", споделя още Петканов.

Дани разкрива, че в началото не е считал, че е допустимо да спре, само че по-късно е решил да се подложи на предизвикателство да издържи цели 100 дни без да " лъска бастуна ".



Бившите съпрузи несъмнено наподобяват много близки и като че ли всичко сред тях си е постарому. Тази заран Дани и Алекс също бяха дружно, забавлявайки се в детски център със сина си.

" Явно не са се разделяли от нощес. Може би скоро ще разгласят, че са се събрали " - разясняват почитатели на двойката.



Тази заран двойката още веднъж е заедно
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР