Развълнуваните съквартиранти буквално го вдигнаха на ръце и обиколиха с

...
Развълнуваните съквартиранти буквално го вдигнаха на ръце и обиколиха с
Коментари Харесай

Мистерията Е Разгадана! Вижте Само Кои Са Родителите На Победителя Тото! Та Това Са Самите

Развълнуваните съквартиранти безусловно го подвигнаха на ръце и обиколиха с него голямата сцена.

Най-щастлива от всички беше майката на Йонислав. Врачанката дълги години се е изявявала в малкия екран ТВ Враца и локален информативен уебсайт, написа Бuл нюз.

След напускането на родната Враца, майката на Тото се захванала с издаването на списание за строителство, добре познато на столичани.

Бащата на брадъра Венцислав е зает в областта на ресторантьорството. Той работи като основен готвач на ресторант „ Тракийска принцеса “.

Победата на Тото разбуни духовете. Вчера Мегз хвърли бомбата, че той редовно е нарушавал разпоредбите в Къщата. Дизайнерката разкри, че той е употребявал участията си, с цел да се среща с околните си и да построи своя тактика.

Миглена Каканашева дефинира държанието му като неприлично и добави, че той дава неприятен образец на младото потомство.

Заради разкритията, които направи за Тото, тя си навлече гнева на Гала и коментаторите в предаването й. Маги Сидерова скочи на Мегз, заявявайки че тя просто изпитва ревнивост за това, че не е станала първа и е била изместена от Тото.

Мегз незабавно я отвърна заявявайки, че това е било невероятно да се случи, защото рапърът е извънредно надарен. Но въпреки всичко не наподобява по никакъв начин безапелационно на първото място.

Гала също не остана длъжна на дизайнерката и я заподозря в скрит план. Тв водещата съобщи, че думите, които майката на Мегз споделяше по време на всеки един телефонен диалог, не е изключено да са били част от тактика. Половинката на Стефан съобщи, че няма по какъв начин феновете да са наясно с това, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР