Разузнавателните служби на Турция и балканските страни работят в координация

...
Разузнавателните служби на Турция и балканските страни работят в координация
Коментари Харесай

Службите на Балканите разследват готвено покушение срещу Ердоган

Разузнавателните служби на Турция и балканските страни работят в съгласуваност за следствие на изказвания да готвено нападение против президента на Турция Реджеп Ердоган. Това оповестява тв каналът TRT, базирайки се на информации от службите за сигурност.
Покушението било готвено от група лица от турски генезис на Балканите.Информацията се появява директно преди еднодневно работно посещаване на Ердоган в Босна и Херцеговина. Отбелязва се, че тази информация пристигнала от живеещи в Скопие турци, които са я предали на македонските разследващи служби, които пък са я дали на турското разузнаване. Не се показват никакви детайлности за възможното време или място на покушението.
Информацията за вероятно нападение против Ердоган бе коментирана от вицепремиера на Турция Бекир Боздаг. „ Знаем, че има кръгове, които са обезпокоени от това, че имаме подобен мощен водач и по тази причина желаят да го унищожат. Съобщения за готвени против него покушения се появяват непрекъснато, написа той в „ Туитър “ и акцентира, че Ердоган не е човек, който се плаши от закани и който те могат да отклонят от поетия път.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР