Разузнаването на Обединеното кралство разкрива защо Путин отиде в щаба в Ростов

...
Разузнаването на отбраната на Обединеното кралство заяви, че руският диктатор
Коментари Харесай

Разузнаването на отбраната на Обединеното кралство заяви, че руският диктатор Владимир Путин е направил рядко посещение в щаба на Южния военен окръг в Ростов, на 160 километра от фронта, за да демонстрира своите мощност.

Източник: Актуализация на прегледа на Министерството на отбраната на Обединеното кралство на 24 август, както се съобщава от European Pravda

Подробности: Путин съобщава се, че е провел среща с висши офицери, включително началника на руския генерален щаб генерал Валерий Герасимов, който „продължава да командва операцията в Украйна“ [руснаците наричат ​​войната в Украйна „специална военна операция“ – ред.].

Позовавайки се на превземането на централата в Ростов, която отговаря за войната в Украйна, от групата Вагнер през юни, разузнаването на отбраната на Обединеното кралство предположи, че руският президент най-вероятно „желае да прожектира своя авторитет и да представи висшето военно командване функционира както обикновено".

По-рано: На 19 август руските медии съобщиха, че руският президент Владимир Путин е провел среща във военния щаб в Ростов на Дон, откъдето руснаците контролират бойните действия в Украйна.

Предистория: 

Предишния ден британското разузнаване съобщи, че Русия няма да може да транспортира оборудване през повредени мостове в южната част на Украйна.

По-рано британското разузнаване предположи, че атаката с дрон на летището в Солци, Новгородска област, където беше унищожен стратегическият ядрен бомбардировач Ту-22М3, може да е извършена от руска територия.

Разузнаването на Обединеното кралство също нарече появата на нова руска военна част много вероятно, тъй като Русия се опитва да освободи по-опитни части за бойни операции в ключови райони в Украйна.

В същото време британското разузнаване съобщи, че офанзивата на Украйна на юг е била успешна, докато тази на Русия в Харковска област не е била.

Украинская правда е мястото, където ще намерите най-много -актуална информация за всичко свързано с войната в Украйна. Последвайте ни в , нас или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР