Разтурянето на четиристранната коалиция заради напускането на Има такъв народ“

...
Разтурянето на четиристранната коалиция заради напускането на Има такъв народ“
Коментари Харесай

Съпругът на Виктория Василева назначен в спортното министерство от бивш депутат от ИТН


Разтурянето на четиристранната коалиция поради напускането на „ ИТН “ е добре за страната, само че не е добре за фамилията на Виктория Василева.

Желязната лейди командва с твърда ръка депутатите и министрите от четата на Слави. Тя знае по какъв начин да размахва организационния бич още от времето, когато преподавател й беше сивия кардинал на Съюз на демократичните сили Христо Бисеров, станал по-късно стожер на ПГ на Движение за права и свободи, оповестява 5gmedia.bg.

Виктория Василева и Тошко Йорданов са единствените народни представители, които имат привилегията персонално да се виждат с водача Слави Трифонов и да смъкват до редовите депутати разпорежданията му.

Виктория Василева е заместник-председател на 47-я парламент. Амбициозната 50-годишна русенка е уредила най-малко десетима свои съученици и съграждани на положителни постове, нейна номинация е и министъра на външните работи Теодора Генчовска, настояват източници от ПГ на Има Такъв Народ.

5Gmedia се снабди с документ, показващ, че брачният партньор на Виктория Василева – Иван Василев Бадатлиев, е назначен като “специалист звукови резултати ” в Национална спортна база ЕАД-София, на изпитателен период от 6 месеца, с съществена месечна заплата – 2 520 лв., която се изплаща на 2 елементи: предплатено и дефинитивно.

Мъжът на Василева на контракт в Национална спортна база.
Договорът е подписан от изпълнителния шеф инж.Венцислав Петков, някогашен депутат от Има Такъв Народ от 15 МИР-Плевен, който през март 2022 година оглави Националната спортна база към Министерството на младежта и спорта.

На 10 юни спортният министър Радостин Василев, народен представител от Има Такъв Народ от 15 МИР-Плевен, и двамата му заместници, подадоха оставки, следвайки трагичното изказване на Слави Трифонов, направено два дни по-рано, за излизане от обединението.

П.П. Разпадналото се държавно управление на Кирил Петков пое властта на 13 декември 2021 година под лозунга: “Прозрачност, нулева приемливост към корупцията ”.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР