Разтрогналият с ЦСКА бранител Раул Албентоса вече е получил запитвания

...
Разтрогналият с ЦСКА бранител Раул Албентоса вече е получил запитвания
Коментари Харесай

Албентоса веднага получил куп оферти

Разтрогналият с ЦСКА защитник Раул Албентоса към този момент е получил запитвания за вероятно привличане след края на рецесията с ковид, написа " Тема Спорт ". Те са пристигнали от втородивизионни испански клубове. Говори се, че един от заинтригуваните тимове е Малага, който заема 14-ото място и се бореше за оцеляване преди прекъсването на шампионата. Албентоса е чудесно прочут на испанските тимове, защото има над 100 мача в Примера, а преди да премине в ЦСКА играеше за втородивизионния Химнастик Тарагона.

Албентоса към този момент се е прибрал в Испания - в Саламанка, откакто приключи по взаимно единодушие контракта си с " армейците ". Раул акцентира, че това е станало по молба на управлението, само че не изключи опцията да се завърне на по-късен стадий. Албентоса добави, че финансовата рецесия е засегнала много съществено ЦСКА и може да се наложи анулиране на договорите на 12-13 чужденци.

Албентоса не игра нито един път през 2020 година поради травма. В родината си Англия пък към този момент се прибра крилото Отабор, който евентуално ще е измежду напусналите " Армията ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР