Разтрогналият преди дни договора си с ЦСКА Раул Албентоса обяви,

...
Разтрогналият преди дни договора си с ЦСКА Раул Албентоса обяви,
Коментари Харесай

Албентоса: ЦСКА ще разкара чужденците си

Разтрогналият преди дни контракта си с ЦСКА Раул Албентоса разгласи, че клубът има намерение да се раздели с 12-13 от задграничните си футболисти. Преди Албентоса да си тръгне от ЦСКА, в състава на " алените " имаше 17 задгранични играчи.

„ Миналата седмица, в четвъртък, притежателят на клуба ми се обади и ми сподели, че обстановката е доста неприятна и фирмите им имат доста загуби. 90% от клуба се ръководи от него с парите на компанните му и той не може да излезе на сметка от многото задгранични футболисти. Всъщност той ми сподели, че ще махне 12 или 13 от чужденците в тима, тъй като не може да го устоя. Аз бях един от първите, който сподели, че съм подготвен да направя крачка настрана и ще се опитам да оказа помощ на клуба “, разяснява Албентоса в изявление за „ Mundo Deportivo “.

„ Играех постоянно за ЦСКА и моите съотборници ме направиха капитан. Хората бяха супер удовлетворени от мен, от моето показване. Всъщност притежателят съжалява, че напущам, само че футболът се намира в подобен миг. Все отново може да се срещнем още веднъж “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР