Разтърсващият финал на Отмъстителите: Война без край“ загатна, че окончателната

...
Разтърсващият финал на Отмъстителите: Война без край“ загатна, че окончателната
Коментари Харесай

Капитан Марвел – първата главна героиня във вселената на Марвел

Разтърсващият край на „ Отмъстителите: Война до безкрайност “ загатна, че окончателната орис на Отмъстителите и всички живи същества във Вселената по някакъв метод ще бъде обвързвана с облика на Капитан Марвел.

 
Един от най-популярните и мощни герои от пантеона на Марвел ще направи своя дебют в идния „ Капитан Марвел ", който бележи първия филм от киновселената на студиото, в който основният воин е жена.

 
Създаден по героя от комиксите на Марвел , който се появява за първи път през 1968, Капитан Марвел ни връща назад в 90-те години на ХХ в. - интервал, който до момента не е проучен във филмовата галактика на Марвел .
 Капитан Марвел Форум Филм България
В центъра на историята е Карол Данвърс – водач от Земята , която придобива могъщи сили. Част от ДНК-то на Данвърс принадлежи на извънземната раса крий.-->
 
Когато за първи път виждаме героинята, тя живее на планетата на крий Хала , където е част от първокласен отряд галактически служители на реда, наречени Старфорс .
See, Jude Law and in these 10 exclusive new photos from:
— Entertainment Weekly (@EW) Когато Данвърс се завръща на Земята , тя е преследвана от голям брой въпроси за своето минало и в същото време се оказва единственият късмет на хората против расата на изменящите формата си скръл , предвождани от злия Талос

 
В ролята на Капитан Марвел влиза носителката на Оскар Бри Ларсън („ Стаята “), а измежду останалите артисти са Самюъл Л. Джаксън като младия Ник Фюри, Б е н Менделсон като главния изверг на кино лентата Талос, Кларк Грег като сътрудника на S.H.I.E.L.D. Фил Колсън, Лий Пейс като Ронан Обвинителя, прочут на почитателите като злодея от „ Пазители н а галактиката “, Лашана Линч като Мария Рамбоу, най-старият другар на Денвърс и сътрудник водач, както и Джуд Лоу като мистериозния лидер на Старфорс.
 
Във кино лентата вземат участие още Джема Чан , Алхенис Перес Сото , Рун Темте и МакКена Грейс .
Here's your first look at the teaser poster for Marvel Studios’, in theaters March 8, 2019.
— Captain Marvel (@captainmarvel) Режисьори на " Капитан Марвел " са Анна Боден и Райън Флек , а сюжетът е дело на Мег Лефоув , Нико Пърлман , Женива Робъртсън-Дуорет , Лиз Флейхайв , Кар л и Менш , Анна Боуден и Райън Флек .
 
Продуцент е президентът на Марвел Кевин Файги , а изпълнителни продуценти са Луис Д‘Еспозито , Виктория Алонсо , Джонатан Шуорц , Пати Уичър и Стан Лий .
 
Капитан Марвел “ идва в кината на 8 март 2019 година на 3D, IMAX 3D.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР