Разтърсващи събития и откровени разговори ще провокират лекарите в новите

...
Разтърсващи събития и откровени разговори ще провокират лекарите в новите
Коментари Харесай

Разтърсващи новини за лекарите от „Св. Анастасия“ предстоят в „Откраднат живот“

Разтърсващи събития и откровени диалози ще предизвикат лекарите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “.

Доктор Карагьозов ще заяви вест, която вечно ще промени живота на Пепе , а сестра Райкова ще би трябвало да реши какъв брой скъпа е за нея връзката с лекар Василев .

 Откраднат живот NOVA

Събитие в болничното заведение, застрашаващи бъдещето на лекар Кръстева , ще стигнат до ушите на професор Цонев. Дали той ще се върне и ще поеме още веднъж папка пост, или Катя ще се раздели със „ Св. Анастасия “ – следва да разберем в новите епизоди.

Доктор Василев и лекар Генадиев ще възобновят диалог с Евгения за нейното лекуване и сериозната обстановка, в която едвам не загуби живота си.

Преди броени дни екипът на хитовия български сериал посети Варна, с цел да снимат подиуми от финалните епизоди на сезона. Сюжетната линия придвижва основните герои в родния им град, където доктор Василев и Евгения посещават някои от обичаните места от детството му с вярата положението на майка му да се усъвършенства.

„ Мисля, че за феновете ще бъде забавно да следят няколко епизода, които се развиват отвън болничното заведение и локациите, с които са привикнали. Случва се нещо ново и доста вълнуващо “, показа Алек Алексиев . Режисьор на сцените в морската е столица е продуцентът на сериала – Евтим Милошев. „ При всички случаи ще има развръзка на осмия сезон. Зрителите ще видят един същински трагичен край – точно тук край морето, което дава една напълно друго чувство “ , показа режисьорът.

 Откраднат живот NOVA

Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Кралица на шопинга Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите  Модни трендове, които в предишното са били неразрешени Щастливите девойки пътуват Модни трендове, които в предишното са били неразрешени  Нейно величество диадемата: 10 метода да я носиш като съвременна принцеса Кралица на шопинга Нейно величество диадемата: 10 метода да я носиш като съвременна принцеса Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР