Разтърсващи събития и откровени разговори ще провокират лекарите в новите

...
Разтърсващи събития и откровени разговори ще провокират лекарите в новите
Коментари Харесай

Разтърсващи новини за лекарите от „Св.Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот“

Разтърсващи събития и откровени диалози ще предизвикат лекарите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ . Доктор Карагьозов ще заяви вест, която вечно ще промени живота на Пепе, а сестра Райкова ще би трябвало да реши какъв брой скъпа е за нея връзката с лекар Василев. Събитие в болничното заведение, застрашаващи бъдещето на лекар Кръстева, ще стигнат до ушите на професор Цонев. Дали той ще се върне и ще поеме още веднъж папка пост или Катя ще се раздели със „ Св. Анастасия “ – следва да разберем в новите епизоди. Доктор Василев и лекар Генадиев ще възобновят диалог с Евгения за нейното лекуване и сериозната обстановка, в която едвам не загуби живота си.
 Откраднат живот NOVA
Преди броени дни екипът на хитовия български сериал посети Варна , с цел да снимат подиуми от финалните епизоди на сезона . Сюжетната линия придвижва основните герои в родния им град, където доктор Василев и Евгения посещават някои от обичаните места от детството му с вярата положението на майка му да се усъвършенства.
 Откраднат живот NOVA
„ Мисля, че за феновете ще бъде забавно да следят няколко епизода, които се развиват отвън болничното заведение и локациите, с които са привикнали. Случва се нещо ново и доста вълнуващо “, показа Алек Алексиев. Режисьор на сцените в морската е столица е продуцентът на сериала – Евтим Милошев . „ При всички случаи ще има развръзка на осмия сезон. Зрителите ще видят един същински трагичен край – точно тук край морето, което дава една напълно друго чувство. ", показа режисьорът.-->
 Откраднат живот NOVA
Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР