Разтърсващи промени и трудни моменти очакват Калин Генадиев в „Откраднат

...
Разтърсващи промени и трудни моменти очакват Калин Генадиев в „Откраднат
Коментари Харесай

Димо Алексиев загатна какво предстои за Калин в „Откраднат живот“

Разтърсващи промени и сложни моменти чакат Калин Генадиев в „ Откраднат живот: Критична точка “.

„ Иска ми се да кажа, че лекар Генадиев е научил своите уроци от живота. Истината обаче е, че животът умее да се майтапи и тъкмо, когато мислиш, че си подредил всичко, може да се наложи да започнеш от начало. Катарзисът е опция да надградиш себе си, да моделираш усещането за света. Вярвам, че по този начин ще се случи и с Калин “, показа артистът Димо Алексиев пред камерата на "Събуди се ".

Сериозни събития ще преобърнат живота на Калин и Наталия, които ще се изправят пред огромния въпрос – основали ли са устойчиви връзки след всичко претърпяно. „ Зрителите ще видят Калин като родител. Да, извънредно му се желае да бъде добър татко, откакто връзката с неговия татко се оказа заблуда “, добави Димо, минути преди сцена в реанимацията.

На какви тествания ще бъде подложен Калин и какво чака другите герои на незабавното поделение на МБАЛ „ Св. Кирил “, почитателите ще схванат в новия сезон на хитовия български сериал, който започва на 27 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

„ През последните две години и половина се занимавам главно с писането на сюжетите на сериала. За историите в „ Откраднат живот “ са ме вдъхновявали същински лекари. В този интервал изградихме и другарски връзки с доста от тези хора “, описа Христина Апостолова, сценарист на хитовия български медицински сериал в рубриката на Ива Софиянска Божкова – "Говори с Ива ".

Не пропускайте старта на „ Откраднат живот: Критична точка “ от 27 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР