Разтърсващи подробности разказа Жаки, станала жертва на домашно насилие. Побоят

...
Разтърсващи подробности разказа Жаки, станала жертва на домашно насилие. Побоят
Коментари Харесай

Шокиращо: Бившият на Жаки щял да й отреже главата с макетен нож


Разтърсващи детайлности описа Жаки, станала жертва на домашно принуждение. Побоят е нанесен от някогашният й другар, като зверският тормоз е траял 3 дни. През това време с изключение на физическото малтретиране от самото начало тя е обиждана и унижавана.

Пострадалата млада жена застана пред камерата на национална телевизия, където разкри детайлности за нечуваното безчовечие. Тя показа, че бащата на детето й се е свързал с нея и е изискал те да прекарат дружно празниците, макар, че били разграничени от месеци.

Тя се решила на компромис поради детето и по този начин се събрали за Нова година, като първите няколко часа всичко било наред и нищо не предвещало какво ще се случи. Малко по-късно се отприщила експанзията в бащата на детето й и той я нападнал с обиди и юмруци. Обвинил я е, че му е изневерявала и желал да изтръгне самопризнание за това. Тя решила да признае, с цел да спре побоят над нея, само че това пък провокирало разярения мъж да я заключи и да я държи, като пандизчия.

След неколкодневен плен тя съумяла да се добере до телефон неусетно да изпрати известие с координати и молба да бъде извикана полиция. Така Жаклин съумява да се измъкне, само че към момента няма подадена тъжба в полицията и побойникът не е арестуван.

Източник: blitz.bg





 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР