Разтърсващ и изключително емоционален бе снощният предпоследен епизод на романтичното

...
Разтърсващ и изключително емоционален бе снощният предпоследен епизод на романтичното
Коментари Харесай

Грандиозен финал: Ето какво ще случи днес в „Ергенът“

Разтърсващ и извънредно прочувствен бе снощният предпоследен епизод на сантименталното шоу „ Ергенът “.

Една от претендентките – Александра, реши да не одобри розата на Виктор и да напусне по лично предпочитание имението на любовта. „ Допуснах толкоз доста неточности и тъкмо заради тази причина не желаех да позволявам последната, от която няма да има връщане обратно. От последните обстановки в нашето прелестно преживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в възприятията на Виктор, тъй като, когато трябваше да застане до мен, той награди експанзията с цвете. И съм толкоз сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук завърши “, изяснява претекстовете си Алекс. Решението й остави Виктор безгласен, а Дениз и Виктория – изумени.



Тази вечер (20 май) от 21:00 ч. следва огромният край на първия сезон на „ Ергенът “, в който Виктор ще би трябвало да избере дамата на своето сърце – Дениз или Виктория. „ Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам мощни усеща и към Дениз, и към Виктория, само че ще би трябвало да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето “, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му оказват помощ да направи най-хубавия избор, първият „ ерген “ на България е поканил в имението майка си, брат си и най-хубавия си другар. Майката на Виктор ще има опция да поговори уединено и с двете претендентки за сърцето на сина си, а дали ще му показа коя ѝ е направила по-специално усещане, следва да разберем довечера. Зрителите ще станат очевидци и на последните самостоятелни сантиментални срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които може би ще му оказват помощ при взимането на решение. Каква ще бъде повода и двете да получат специфична покана от Виктор да прекарат последната си вечер в имението му – отговорът в 21:00 ч. в „ Ергенът “ единствено по bTV.



„ Това мога да кажа с ръка на сърцето, че е най-романтичното странствуване в живота ми. Само това, че се вълнувам толкоз доста, значи, че е извънредно значим миг за мен. Обливат ме всевъзможни страсти, краката ми треперят, сърцето ми бие бясно – все едно ще изскочи, и… май съм влюбена. “, не крие вълнението си Дениз на прага на най-важната си среща с Виктор.



„ Минути преди церемонията изпитвам извънредно благополучие, че бях тук и почувствах всички тези страсти. Изпитвам също по този начин и вяра, че довечера с Виктор ще сме дружно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… уповавам се той в действителност да избере най-хубавото за себе си. И считам, че това положително съм аз! “, споделя Виктория малко преди да разбере решението на Виктор.

Коя ще е дамата, с която Виктор ще желае да продължи взаимоотношенията си и в действителността, и дали тя ще получи дълго чаканото предложение за брак и скъпоценния пръстен, инкрустиран с диаманти – отговорът довечера от 21:00 ч. в последния епизод от първия сезон на „ Ергенът “ по bTV.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР