Разтърсена от вълна от обвинения, свързани с престъпност на педофилска

...
Разтърсена от вълна от обвинения, свързани с престъпност на педофилска
Коментари Харесай

Куп известни във Франция обвинени в педофилия

Разтърсена от вълна от обвинявания, свързани с престъпност на педофилска основа, Франция се вслушва в разказите на жертвите, а управляващите споделят, че желаят да работят бързо, с цел да трансформират законите, наказващи половите похищения над малолетни , съобщи " Дарик ". Изданието напомня, че оставката си връчи Фредерик Мион, 51-годишният шеф на Университета за политически науки в Париж (Сианс По Пари). Той е следващата жертва на педофилския скандал " Дюамел ", избухнал при започване на януари.
По този скандал политологът Оливие Дюамел , ръководител в оставка на Националната фондация за политически науки, под чиято шапка се намира Сиан По Париж, е упрекнат от доведената си щерка Камий Кушнер, че е нейния близнак , когато той е бил младеж.амий Кушнер прави тези разкрития в книгата " Голямото семейство ", появила се на 7 януари на книжния пазар. Камий е щерка на видния френски държавник и политики Бернар Кушнер. Смята се, че книгата й със скандалните разкрития за Дюамел е предиздвикала доста други жертви на сходен жанр закононарушения да проговорят. Много разкази бяха споделени в обществените мрежи под хаштага #metooinceste. Специално по аферата " Дюамел " Фредерик Мион бе упрекнат, че е отричал да е наясно с дейностите на Дюамел. Впоследствие той призна, че е получил сигнал през 2018 година от някогашна министърка на културата, че има обвинявания за полово посягане от вида блудничество против Дюамел. В последна сметка се стигна до апели за оставката на Мион и той се отдръпна.
 Учен изпращал момчета на мъже, наказани за педофилия в Германия Учен изпращал момчета на мъже, наказани за педофилия в Германия
През 1969 година в Берлин, със знанието на управляващите, стартира опит, в границите на който бездомни деца и младежи са давани за отгле...
Сред други шокиращи разкрития беше това, че създателят Клод Левек е упрекнат от сътрудник в полови похищения , осъществени над него, когато е бил на възраст сред 10 и 17 години. Жертви са били и двамата братя на актьора, повдигнал обвиняванията. Клод Левек отхвърля и твърди, че става дума за клюка.Актьорът Ришар Бери в края на януари стана обект на тъжба от страна на щерка му Колин за изнасилвания и полови похищения, датиращи от 80-те години на предишния век. Бери отхвърля изрично. Разследване за обезчестяване на малолетни и съучастничество в обезчестяване на малолетни беше стартирано на 21 януари и против телевизионния продуцент Жерар Лувен и неговия сътрудник. До следствието се стигна след тъжба от негов племенник.
Доминик Бутона, ръководител на Националния център на кино, пък беше арестуван поради тъжба за полова експанзия и опит за обезчестяване над кръщелника си.През януари предходната година в книгата си " Съгласие " писателката Ванеса Спрингора говореше за въздействието, което е имал над нея педофила и публицист Габриел Мацнеф, с който тя е имала връзка, когато е била тийнейджърка. Тази книга тогава породи диспути в обществото за половите похищения над малолетни.
През последните седмици френският президент Еманюел Макрон съобщи, че желае да приспособява законите за отбрана на децата жертви на полово принуждение. В края на януари той насочи в обществените мрежи видео към жертвите на сходно принуждение, в което ги уверяваше, че те няма да бъдат оставени в никакъв случай повече сами. Правителството на Франция по-рано тази седмица сподели, че гледа благосклонно на концепцията да се работи бързо за смяна на законодателството в тази тенденция. А от кабинета обявиха, че поддържат даже концепцията, че всеки цялостен полов акт, осъществен от пълновръстен над малолетен под 15 година, да бъде занапред нататък автоматизирано считан за закононарушение , без да е допустимо да се разпитва дали е имало единодушие от страна на малолетния или малолетната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР