Разстреляният психолог Иван Владимиров-Нав бил на почивка в Тайланд преди

...
Разстреляният психолог Иван Владимиров-Нав бил на почивка в Тайланд преди
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Преди убийството психологът Нав бил на почивка в Тайланд

Разстреляният психолог Иван Владимиров-Нав бил на отмора в Тайланд преди близо 2 седмици, описа пред Lupa.bg негови близки. Той отпътувал със собствен другар.



Неговите сътрудници са потресени от нелепата гибел на Нав. Описват го като огромен експерт, получил образованието си в Съединени американски щати. „ Голям състезател е, има възприятие за комизъм, от време на време черно ”, разказват го психолози. Само преди 3 дни Нав бе посетител на предаването „ Преди обед ”, за което самият той написа във фейсбук.

 „ На който доста му е залипсвала кривата ми мутра, може да ме гледа ретроспективно в Преди обед по БТВ, където коментирахме забавни и безинтересни тематики.

Още първия ден съумях да се изложа огромно с кретенска смешка за името Катар. Аз в действителност постоянно съм си мислел, че е срамна болест, а то се оказа хазаин на международно по футбол. Това, несъмнено, в кръга на шегата, само че както постоянно се случва, моето пост-модерно възприятие за комизъм излезе недоразбрано и даже ме писаха във вестник " Марица " по какъв начин съм обидил цяла страна. Въобще, добре че съм привикнал да се излаагам ”.

Снощи, малко след 22:30 часа, в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в жилищна кооперация на ул. " Черковна ". Убиецът е арестуван. По информация на водещата Десислава Стоянова убиецът е някогашно ченге. Той е комшия на Иван Владимиров.

Убиецът и жертвата от години имали омраза. В предаването „ Преди обед ” Нав се е оплаквал точно от този комшия, който преди време бил блъснал възрастен човек.

Психологът почина по подобен метод с Иво Андреев на 11 ноември предходната година в региона на Женския пазар. Журналистът издъхна в колата за спешна помощ на път към болничното заведение. Извършителят Константин Дамов е в ареста Той е някогашен боен.

Убийството на Иво Андреев е разследване от дълготраен спор сред съседи. Това показа Ленко Ленков, непосредствен другар на убития и неговото семейство. Той сподели, че Андреев е бил в спор със своя комшия в продължение на близо 10 години.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР