Разстрелът на 46-годишната Станка Марангозова в столичния жк Младост 1

...
Разстрелът на 46-годишната Станка Марангозова в столичния жк Младост 1
Коментари Харесай

Разстрелът в София чут по телефона, до трупа на убитата имало бяла роза

Разстрелът на 46-годишната Станка Марангозова в столичния жк " Младост 1 " е осъществен, до момента в който дамата е разговаряла по телефона, заяви " 24 часа ".

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че сигналът за откритата мъртва жена в автомобил, паркиран пред блок 18 на метри от УМБАЛ " Света Анна ", е подаден на тел 112 в 20.47 часа от мъжа, с който живеела на брачен начала. Пристигналите на място медици от Спешна помощ единствено са открили гибелта на Марангозова.

На мястото на случая е почнал оглед.

Станка Марангозова е простреляна в главата, а до тялото й криминалистите са разкрили бяла роза. Прозорецът на автомобила е бил свален. Изстрелът е бил чут от събеседника на дамата, с който тя говорила по мобилния си телефон.

През 2011 година 46-годишната жена бе арестувана при акция на ДАНС по следствие за измами и пране на пари. По-късно Софийската градска прокуратура е внесла обвинителен акт в съда против Марангозова за източването на над 65 милиона лв. в интервала от 2008 до 2011 година.

През 2013 година в изявление пред Нова телевизия Марангозова съобщи, че се опасява за живота си, тъй като е получавала закани. През същата година дамата се барикадира в мезонета си в кв. " Витоша ", с цел да не допусне въвеждането във притежание на новите притежатели. Апартаментът бе продаден на обществен търг поради две неплатени ипотеки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР