Разследвайки общата ситуация на учението, неговото провеждане, пускане на светлинната

...
Разследвайки общата ситуация на учението, неговото провеждане, пускане на светлинната
Коментари Харесай

Появи се нова версия за инцидента с МиГ-29 в Черно море

Разследвайки общата обстановка на учението, неговото осъществяване, стартиране на светлинната цел от различен аероплан, виждаме увеличена отвесна скорост, това е тип отклоняване. Това е изненадало водача, той е бил заставен да направи внезапна маневра, с цел да се прицели още веднъж, а това не е смешка в морски условия над морска повърхнина.
Така разяснява тежки случай с МиГ-29 и 47-годишния водач майор Валентин Терзиев авиационният специалист Ангел Борисов, представен от bTV.
 Радев с първи коментар за случая с разрушилия се аероплан (ВИДЕО) Радев с първи коментар за случая с разрушилия се аероплан (ВИДЕО)
Президентът прикани медиите за въздържаност и отбягване на спекулации при отразяване на случая с падналия МиГ-29 в Черно море. " Всичк...
" Той би трябвало да доближи безвредна височина от 200-300 метра. Ако пропадне по-надолу, това е изтребител с огромна скорост, и той няма да може да укроти самолета, няма да може да го спре и просто ще се забие във водната повърхнина. За мен това е главната версия и отива на дефинитивна ", изясни специалистът.
" Вероятната причина ще бъде нещо сходно, защото водачът не е катапултирал и не се е обадил на началник полети. При катапулт се изхвърля сигнално устройство и свeтлина, тези неща липсват.
А избавителната жилетка приказва, че са се разхвърчали частите. Не е съумял да предприеме маневра по евакуиране след поразяване на задачата. По-вероятно в устрема си да избегне водната повърхнина, която не вижда, просто да се е забил. Сложни са подобен вид задачи ", добави Ангел Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР