Разследват полицай за наркотици във Видин, научи агенция BulNews. Вчера

...
Разследват полицай за наркотици във Видин, научи агенция BulNews. Вчера
Коментари Харесай

Само в BulNews: Скандал тресе полицията във Видин, разследват ченге за наркотици /снимки/

Разследват служител на реда за опиати във Видин, научи организация BulNews. Вчера сутринта регионалният град осъмна с разлепени листовки, които изобличават служителя на реда Милчо Манчов във връзки с наркосредите в града.
На плакатите с огромни букви е изписано: „ Полицаят – защита Милчо Манчов: Гарантирам за качеството на дилърите ми! Овъртайм нощни заведения – Видин “. Под надписа пък има две фотоси, едната от които е на въпросния еднообразен, а на другата се вижда полицейска стоп палка, от която съгласно създателя на плакатите Манчов шмърка опиати.
Медията ни се свърза с представителя на регионалната дирекция на МВР-Видин Лора Стефанова, която удостовери, че лицето на разлепените листовки Милчо Манчов настина е полицейски чиновник. Той работи в сектор „ Нов път “ към районно ръководство във Видин. Тя уточни още и че органите на реда са се срещнали със случая.
„ По този мотив шефът е разпоредил незабавна инспекция, като за това има издадена заповед “, съобщи Стефанова.
По думите й Петър Коцин държи на това в Министерство на вътрешните работи да работят експерти, лоялни на системата и на обществото. Стефанова подсети, че противодействието на наркоразпространението на територията на регионалния град е приоритет на полицията. Униформените работят по тази линия доста интензивно и резултатите с открити и иззети наркотични субстанции от последната седмица го демонстрират.
Какво ще покаже инспекцията, която тече против Манчов, към момента не е ясно, като в това време се търси и кой е изработил и разлепил из града скандалните листовки.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР