Разследват фелдшер от Ябланица за фалшиви ковид сертификати. Николай Георгиев

...
Разследват фелдшер от Ябланица за фалшиви ковид сертификати. Николай Георгиев
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на фелдшера, издавал фалшиви ковид сертификати в Ябланица

Разследват фелдшер от Ябланица за подправени коронавирус документи. Николай Георгиев беше арестуван преди няколко дни за 24 часа, само че по-късно беше освободен. На фелдшера от ябланската болница към този момент е повдигнато обвиняване, остранен е и от работа.

Георгиев е завеждащият филиала на Спешна помощ в Ябланица, упрекнат в това, че е издавал имунизационни документи с погрешно наличие. Разследващите настояват, че лекарят е разполагал с голям брой ваксини. Подозира се, че той е изхвърлял препарата и е изпращал подправените документи с куриерски компании.

По време на разследането от вкъщи му и работното място полицията е иззела компютърни конфигурации и документи. Прокуратурата работи по съмнения, че медикът е издавал десетки, даже стотици подправени документи.

Медикът живее в къща във вилната зона на Ябланица, през днешния ден не беше в дома си. Хората от града го дефинират като доста добър, виновен и съзнателен доктор и отказат да повярват, че наситина е издавал подправени документи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР