Разследващият журналист от Нова ТВ обяви, че от днес напуска

...
Разследващият журналист от Нова ТВ обяви, че от днес напуска
Коментари Харесай

Първо в Скандал! Разследващият журналист Марин Николов напуска Нова ТВ


Разследващият публицист от Нова ТВ разгласи, че от през днешния ден напуща медията.

Марин Николов е част от екипа на Нова от 2003 година До 2011 година работи като престъпен кореспондент в Новините и "Здравей, България ", а по-късно става съществена част от екипа на предаването "Разследване ", където е създател на десетки скандални филми и репортажи за закононарушения, корупция и проблеми от всички сфери на българската реалност.

Той е притежател на награди за проверяваща публицистика в региона на правосъдната система, иманярската мафия и екологията. Работата му е отдадена на разобличаването на документни измами, противозаконни действия от сивия бранш, съмнителни публични поръчки на общини и държавни институции, пазаруване и пласиране на гласове и доста други. Репортажите му провокират мощен отзив в държавните институции и бързо се трансформират в едни от най-коментираните от феновете.

Ето какво написа той:

Приятели, след дълго лятно неявяване тук, време е да оповестя, че и аз напущам Нова. Официално от през днешния ден. Случва се със забавяне по отношение на Genka Shikerova и Miroluba Benatova, откакто на 31.05. медията предложи на трима ни нови работни условия. Алтернативата в случай че не се съгласим беше разлъка с малкия екран. Забавянето на избора ми пристигна поради отпуск в Съединени американски щати, който бях възнамерявал още от зимата за целия юни. Последваха и летните отпуски на управлението. Поисках елементи по предлагания от Нова контракт с мен, от там се съгласиха на някои корекции по него, само че аз не одобрих офертата. Човек би трябвало да има вяра в средата към себе и нещата, които прави там. С такава религия и отдаденост работих години наред в Нова, само че не и в този момент. Нито напоследък.
Гледаме напред.
На множеството сътрудници, с които медията ме срещна от 2003та насам, огромно благодаря! Оператори, монтажисти и водачи, на Вас също! Благодарности към най-близките от екипа зад кадър - скърбя за незавършените и може би десетките незапочнати истории и журналистически следствия, които можех да приготвя с Вас. Благодаря на всички за вниманието и признанието! Да си пожелаем величие измежду толкоз “главанаци” в близост!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР