Разследващият журналист Марин Николов, който през септември тази година, напусна

...
Разследващият журналист Марин Николов, който през септември тази година, напусна
Коментари Харесай

Журналистът Марин Николов, който напусна Нова през септември, отива в bTV

Разследващият публицист Марин Николов, който през септември тази година, напусна работа в Нова телевизия, стартира работа в bTV.

Това заяви той в профила си във фейсбук.

" От през днешния ден стартирам работа в bTV. Малко рестарт. Ще върша вести, следствия и репортажи за нещата от живота по телевизия, която и в този момент пази държанието на четвърта власт.

Дано продължи дълго по този начин. Чест и почитания към новите сътрудници и към всички, които бяха с мен през последните месеци. Пътят не е еднакъв и надали ще бъде, само че това към този момент не е изненада. Живи и здрави, продължаваме дружно! ", споделя Николов.

Николов напусна Нова телевизия няколко месеца, откакто управлението й приключи договорите на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова.

По думите на Николов той напуща тогава, тъй като преди този момент е бил в заплатен годишен отпуск, който е прекарал в Съединени американски щати.

" Поисках елементи по предлагания от Нова контракт с мен, от там се съгласиха на някои корекции по него, само че аз не одобрих офертата. Човек би трябвало да има вяра в средата към себе си и нещата, които прави там ", написа още той в профила си в обществените мрежи. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР