Разследващият журналист Димитър Илиев твърди, че любовна афера с участието

...
Разследващият журналист Димитър Илиев твърди, че любовна афера с участието
Коментари Харесай

В ареста на Иванчева има ли намеса любовна афера с участието на бизнесмен? Имала ли е Иванчева любовник и от яд ли я издаде той?

Разследващият публицист Димитър Илиев твърди, че любовна спекулация с присъединяване на предприемач стои зад ръководството на столичния квартал „ Младост ” и ареста на кмета Десислава Иванчева, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

На 17.04 Десислава Иванчева е зрелищно задържана за взимане на рушвет. Разследващият публицист Илиев твърди, че това прилича латино история. Казва в собствен материал, че предприемачът Стефан Дичев стои в основата на подкупите и любовна история.

Те се скарват и той взема решение да “натисне копчето”, като споделя за всички схеми, които са правели дружно. Самият Дичев се счита, че са близки с Дюлгеров, който беше задържан и освободен при взимането на рушвет.

Поръчките, които Дичев печели му дават опция да озеленява цяла София. Търговете и плановете са в негова изгода и са нагласени. Всички разрешителни, които подписва Иванчева за озеленяване. Парите отново отиват при нея, тъй като са любовници, това твърди Димитър Илиев.

Защитник счита, че Иванчева е подведена, тъй като е била доверчива. Смятат, че това е набеждаване.

Какво стои зад всичко и каква е истината, проверяващите не престават да наблюдават!

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР