Разследващите случая с врязването на автомобил в хора в района

...
Разследващите случая с врязването на автомобил в хора в района
Коментари Харесай

Врязването на автомобил в хора при парламента в Лондон не е било терористичен акт

Разследващите случая с врязването на автомобил в хора в региона на английския парламент тази седмица допускат, че произшествието по-скоро не е било терористичен акт, написа " Индипендънт ".

Според изданието въпреки претекстовете на управлявалия автомобила британец от судански генезис Салих Хатер към момента да са незнайни, следователите допускат, че дейностите му са плод на реакция на неща в персоналния му живот, а не на тенденциозен опит да навреди на хора.

Полицията получи право да задържи 29-годишния Хатер под стража до понеделник, без да са му повдигнати обвинявания, и до тогава може да се появят нови обстоятелства.

Източник от английското държавно управление обаче съобщи пред вестника, че детективите не разполагат с доказателства лидерът на автомобила да се е радикализирал.

Преди това английската преса писа, че Хатер е бил душевен грохнал от събития в живота си, станали през последните няколко месеца.

Баща му и брат му починали в две обособени произшествия, а той самият бил изключен от Университета в Ковънтри, където посещавал курсове за подготовка за счетоводител, отбелязва ТАСС.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР