Разследващите полицаи ще подлежат на задължителна първоначална професионална подготовка. Това

...
Разследващите полицаи ще подлежат на задължителна първоначална професионална подготовка. Това
Коментари Харесай

Нови обучения за разследващите ПОЛИЦАИ! Ще ги карат да…

Разследващите служители на реда ще подлежат на наложителна първична професионална подготовка. Това гласят промени в закона за Министерство на вътрешните работи, оповестени на уеб страницата на Народното събрание. Вносителите му от Министерския съвет се аргументират с обезпечаване на дълготрайно и стабилно споразумяване на професионалната подготовка на проверяващите чиновници на министерството.

Полицейските чиновници би трябвало да могат да употребяват средства за очевидно наблюдаване в жилищни здания при категорично написани случаи, каквито са опасност от или осъществен терористичен акт, естествени бедствия, осъществяване на всеобщи мероприятия, опасност или нахлуване против полицейски чиновници.

Проектът планува още служителите на реда да имат обвързване да коментират на хората, които не схващат български език или са глухи, или неми разбираемо за тях основанията за подхванатите по отношение на тях дейности и да ги срещат с правата им, написа Фактор. При нужда се употребява преводач или интерпретатор.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР