Разследващите на ООН проучват обвиненията срещу 14 от 19-те служители

...
Разследващите на ООН проучват обвиненията срещу 14 от 19-те служители
Коментари Харесай

Разследващите на ООН разследват 14 хуманитарни служители на UNRWA, обвинени в Израел за атаката на Хамас

Разследващите на Организация на обединените нации изследват обвиняванията против 14 от 19-те чиновници на организацията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинците, за които Израел твърди, че са взели участие в офанзивата на 7 октомври от бойци на Хамас което провокира последната война в Газа, сподели представител.

Съобщението на представителя на Организация на обединените нации Стефан Дюжарик даде първата информация за следствието, подредено от генералния секретар Антонио Гутериш.

Организация на обединените нации вътрешен наблюдаващ – Службата за служби за вътрешен контрол (OIOS) – организира следствието след първичните обвинявания на Израел през януари.

Пазачът заяви, че от 19-те обвинявания против чиновници на организацията на UNRWA един случай беше завършен, защото Израел не даде доказателства, а други четири бяха отстранени заради липса на задоволително доказателства, сподели господин Дюжарик.

Организацията на обединените народи беше осведомена през януари за израелските обвинявания че 12 чиновници на организацията, известна като UNRWA, са взели участие в нападени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР