Разследващите катастрофата на военния камион при турската граница работят по

...
Разследващите катастрофата на военния камион при турската граница работят по
Коментари Харесай

Катастрофата с военен камион: Разследващите работят по три версии

Разследващите злополуката на военния камион при турската граница работят по тру вероятни версии за случая, заяви военно-окръжният прокурор от Военна прокуратура - Сливен полковник Христо Тинев в „ Тази заран “.
Първата версия е за шофьорска неточност, а втората е за техническа нередовност на камиона, сподели Тинев.
Третата версия е за опит за бягство на хванатите мигранти, което да е предузвикало случая, само че към този момент няма данни е нейна изгода, уточни прокурорът.
Тинев означи, че срокът на едно такова досъдебно произвеждане е два месеца, само че не можа да подсигурява, че ще бъде спазен.
Тежкият случай е станал през вчерашния ден следобяд край Резово. Камионът на въоръжените сили се е преобърнал в мъчно налична околност и е паднал в р. Велека. Вследствие на злополуката са починали двама души, а 17 са потърпевши.
„ Днес е осъществен спомагателен оглед на местопроизшествието. Предстоят осъществяването на нови следствени дейности, разпити на очевидци за делото за пътнически за през днешния ден и преди стигам или автомобил при осъществен оглед на автомобила “, сподели военно-окръжният прокурор.
Междувременно мястото на местопроизшествието остава отцепено от жандармерия.
От болничното заведение в Бургас оповестиха, че потърпевшите в злополуката са в устойчиво положение и без заплаха за живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР