Разследваща полицайка от Областната дирекция на МВР в Благоевград беше

...
Разследваща полицайка от Областната дирекция на МВР в Благоевград беше
Коментари Харесай

Арестуваха разследваща полицайка при спецакцията в Благоевград

Разследваща полицайка от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград беше задържана тази заран при зрелищна акция.

Благоевград

По първична информация дамата е арестувана на работното ѝ място за възпрепятстване на наказателно произвеждане против престъпно проявено лице, което сега е в пандиза.

Разследването се води от близо 4 месеца. Около обяд криминалистите претърсиха и дома на бащата на дознателката, който е шеф на отдел „ Охранителна полиция " в Областната дирекция. От прокуратурата в Благоевград споделиха, че той не е задържан.
 © БГНЕС  Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Акцията е на прокуратурата в Благоевград, дирекция " Вътрешна сигурност ". Касае проверяващ служител на реда от Областната дирекция в Благоевград, за който считаме, че нерегламентирано е изнасяла информация, обвързвана с трето лице.  Спецакция на прокуратурата в постройката на полицията в Благоевград Спецакция на прокуратурата в постройката на полицията в Благоевград
Спецакция на прокуратурата и отдел "Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи се организира в ОДМВР-Благоевград.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР