Разследваща полицайка е задържан при акцията в Благоевград. Смятаме, че

...
Разследваща полицайка е задържан при акцията в Благоевград. Смятаме, че
Коментари Харесай

Младен Маринов: Разследваща полицайка е задържан при акцията в Благоевград

Разследваща полицайка е арестуван при акцията в Благоевград. Смятаме, че нерегламентирано е изнасяла информация. Това разгласи пред публицисти вътрешният министър Младен Маринов по време на брифинг, на който беше показан годишен доклад на Главна дирекция "Гранична полиция ".

,,Акцията е на прокуратурата в Благоевград и дирекция "Вътрешна сигурност ". Касае проверяващ служител на реда от ОДМВР-Благоевград, за която считаме, че нерегламентирано е изнасяла информация, обвързвана с следствие на съответно лице'', посочи той.

,,В момента се правят процесуално-следствени дейности. Прокуратурата и дирекция "Вътрешна сигурност " ще излязат с съответни факти'', изясни Маринов, като посочи, че следствието се води от 3–4 месеца. По думите сега служителката е арестувана и се правят процесуално-следствени дейности.

Попитан дали полицайката има връзка с шефа на "Охранителна полиция " основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов отговори, че тя е щерка на шефа.

,,Към този стадий се правят процесуално-следствените дейности и откакто приключат и се направи оценка на събраните доказателства, тогава ще се реши дали той е имал съпричастност към нейната дейност'', съобщи Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР