Разследващ полицай от районното управление в Бяла Слатина е съблякъл

...
Разследващ полицай от районното управление в Бяла Слатина е съблякъл
Коментари Харесай

Мега скандал! Дознател от Бяла Слатина съблече момиче на 11 години голо /видео/

Разследващ служител на реда от районното ръководство в Бяла Слатина е съблякъл 11-годишно момиче голо, научи организация BulNews. За случката ни алармираха бащата на детето – Галин Асенов и неговият чичо – Асен Асенов.
Двамата споделят, че в петък пострадалата Никол е отишла на посетители в къщата на баба си. По това време бащата, с който тя живее на различен адрес в центъра на града, е пътувал до Благоевград.
В същия ден в града се провеждала профилирана полицейска интервенция, в хода на която дознателят Деян Николовски и негови сътрудници посетили парцела, защото против жителите са били подавани сигнали до полицията за предпазване на противозаконни артикули. По време на акцията момичето и вуйна й са били претърсени от полицейска служителка по надлежния ред.
В неделя, към 13 часа, проверяващият служител на реда Деян Николовски се върнал на адреса, дружно с още двама сътрудници. По думи на чичото, който е бил в къщата, дознателят не е имал заповед, а непосредствено е нахлул през единия вход. Тогава Асен Асенов го попитал дали има заповед за обиск, а той е отвърнал, че я чака всеки миг. Въпреки неналичието на позволение, той влезнал в парцела и виждайки, че 11-годишната Никол носи раница, почнал да я дърпа и да я съблича.
Бащата на детето описа, че Николов е вдигнал бюстието на момичето и е свалил бельото, питайки я къде са опиатите. По негови думи, дознателят е употребявал мощ, в резултат на което детето има синини по ръцете и е доста изплашено. Галин Асенов споделя, че ще се наложи да посети и доктор, защото стресът от претърпяното е разстроил детето.
След това проверяващият служител на реда е повикал още свои сътрудници и чиновници на жандармерията, като декларирал, че жителите на парцела отхвърлят да извършват заповедите му и ползват мощ против него.
По мотив обвиняванията на родителите пред сътрудниците си Николовски изрично отрекъл да е събличал детето и да го е наранявал.
Лелята на момичето обаче е снимала видеоклипове, на които се вижда по какъв начин униформеният се пробва да й счупи телефона, с цел да спре да снима. Те са публикувани и в обществените мрежи, където за малко получиха необятен отзив.
В Бяла Слатина настойчиво се кометира високият витален стандарт, който показва скандалният служител на реда. Хорската мълва разнася, че Деян Николовски неотдавна си е купил чисто нова „ Мазда “ 6 непосредствено от магазина, чиято базова цена е към 50 000 лв.. Те допълват, че проверяващият служител на реда строи и къща в центъра на Мездра, където се влагат съществени средства. Затова и хората се питат от кое място униформеният чиновник разполага с толкоз пари за новите му придобивки. Злите езици настояват, че той има подправен профил в обществените мрежи, посредством който продава антики, само че това занапред би трябвало да бъде проверявано от Инспектората на Министерство на вътрешните работи.
Галин Асенов се е посъветвал с юрист и е подал тъжба в прокуратурата в Бяла Слатина, с копие до магистратите във Враца и София. Семейството изрично е решило да бъде подаден и сигнал против Деян Николовски до организация „ Закрила на детето “.




Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР