Разследването за убийството в Русе не е приключило и трябва

...
Разследването за убийството в Русе не е приключило и трябва
Коментари Харесай

Експерт по сигурността: Разследването на убийството на Виктория трябва да продължи

Разследването за убийството в Русе не е завършило и би трябвало да продължи. Това сподели пред „ Фокус “ проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност. 

„ Според мен би трябвало да се направи възстановка на закононарушението, с цел да се види по какъв начин един недъгав и неособено висок юноша, освен това в нетрезво положение и тежко дрогиран, е съумял да извърши толкоз тежко закононарушение по отношение на една по-едра, по-висока и тренирана жена. За мен е необикновено, че той е могъл да й надделее и убие.

Затова би трябвало доста премерено да се извършат всички нужни дейности и да се обърне внимание на това, което приказват някои от съседите на обвинения, че той е тръгнал на рожденият ден с още няколко души, които махалата не познава. Говори се още, че те употребявали турска тирада и се придвижвали с първокласен автомобил. Добре би било да се разбере кои са тези хора “ сподели той.

Проф. Николай Радулов изясни, че на този стадий не може да се отхвърля нито една от версиите. Според него убийството може да е поръчка за заплашване на други публицисти. Радулов изясни, че би трябвало да се имат поради нездравите морални полезности на етноса на обвинения, който заради необразоваността си е елементарен за операция.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР