Разследването в Барселона е огромен удар върху имиджа на България

...
Разследването в Барселона е огромен удар върху имиджа на България
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Разследването в Барселона е огромен удар върху имиджа на България

Разследването в Барселона е голям удар върху имиджа на България като страна, която прави дребни опити да се бори с корупцията - нещо, което държавното управление на Бойко Борисов от заран до вечер пропагандира ", разяснява в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по ТV+ и TV1 водачът на Движение " България на жителите " Димитър Делчев.

" Когато самият човек, който декларира, че се бори с корупцията, е разследван за пране на пари и когато това е министър-председателя, това е проблем за цялата страната. Ако рибата е вмирисана откъм главата, можем да си представим какво има надолу ", разяснява още Делчев. " Трябва да се разплете възела от офшорни компании и тяхната благосъстоятелност ", акцентира той.

На 21 февруари испанският вестник " Периодико " заяви, че полицията на Каталуня и Прокуратурата за битка с корупцията в Барселона проверяват дали министър председателят Бойко Борисов е обвързван с " интернационална скица за пране на пари ". Няколко дни по-късно и българската прокуратура изясни, че ще желае пояснения от всички, посочени в публикацията.
19:18, 02 мар 20, 50
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР