Разследването установило, че бащата понякога използвал и сила, за да

...
Разследването установило, че бащата понякога използвал и сила, за да
Коментари Харесай

Прокуратурата измени обвинението към музиканта, насилвал дъщеря си, в по-тежко

Разследването открило, че бащата от време на време употребявал и мощ, с цел да подчини детето си

Старозагорският областен съд ще наложи на следващия ден, понеделник, непрекъсната мярка за неотклонение на 40-годишния Стоян Владев от Казанлък, упрекнат, че се е съвкуплявал с биологичната си щерка в продължение на 3 години. Сега момичето е на 13 години. Прокуратурата ще изиска от съда тази мярка да бъде най-тежката - задържане под стража.

В момента Владев е в ареста за 72 часа, които изтичат в 14 часа в понеделник. Това задържане му бе наложена в петък от Районната прокуратура в Казанлък, която в началото пое следствието. Тя го упрекна по член 151 от Наказателния кодекс, по който, в случай че бъде приет за отговорен, мъжът може да бъде лишен от независимост за период до 8 години.

В хода на следствието обаче станало ясно, че бащата от време на време употребявал и мощ, с цел да принуди ненавършилата 14-години госпожица да се съвкуплява с него. Юристи обясниха, че това прави действието по-тежко, което наложило в събота делото да бъде поето от Окръжната прокуратура в Стара Загора. При новите условия най-вероятно Стоян Владев ще бъде упрекнат по член от Наказателния кодекс, който може да му донесе затвор сред 10 и 20 години, в случай че бъде приет за отговорен по него от съда.

Сигнал за закононарушението в полицията в Казанлък подала майката на момиченцето. Тя и биологичният бащата на детето живеели преди време на фамилни начала, само че се разделили. Стоян бил признал бащинството си над момиченцето и поради това имал право да бъде дружно с дребната през почивните дни. Какво е правил с нея през това време занапред ще се обяснява в детайлности, само че порасналата към този момент тийнейджърка усетила, че това не е детска игра, както го представял татко й. Споделила с майка си, на която й трябвало малко време, с цел да се освести от чутото и да го осъзнае, преди да заяви в полицията.

Родителите на насилваното момиченце са музиканти. Стоян, който има висше музикално обучение от академията в Пловдив, даже за малко преподавал музика в казанлъшко учебно заведение. Познат е обаче повече като ресторантски музикант - свирел на йоника, а майката на детето била певица. Преди време двамата имали общи участия в музикални стратегии. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР