Разследването срещу кмета на пловдивския район Северен Ральо Ралев, който

...
Разследването срещу кмета на пловдивския район Северен Ральо Ралев, който
Коментари Харесай

Арестът на пловдивския районен кмет след жалба до Борисов

Разследването против кмета на пловдивския регион " Северен " Ральо Ралев, който в четвъртък следобяд бе задържан, е почнало, откакто строителен бизнесмен се оплакал на премиера Борисов, че му бил пожелан рушвет, с цел да получи позволение за градеж. Това съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев на брифинг в неделя за акцията на спецпрокуратурата и антикорупционната комисия, довела до задържавено на Ралев и негов непосредствен.

След като жителят внесъл жалбата си пред Борисов, тя била изпратена от премиера до КПКОНПИ, за един ден била докладвана на основния прокурор, а след това е формирано досъдебно произвеждане и почнали да се събират доказателства.

Само преди седмици - при започване на май, Борисов и Ралев бяха един до друг на среща с протестиращи против застрояването на зелена повърхност в квартал " Кършияка "

По думите на Гешев в границите на няколко часа се е провела сполучлива сработка само че случая. " С тези служби българските жители би трябвало да се гордеят, настоявам го напълно съществено. За мен това е огромен триумф “, съобщи той.

" В резултат от събраните доказателства в четвъртък беше решено да се задържат избрани лица в град Пловдив. Беше арестуван кметът на регион " Северен “ и още едно лице " медиатор “ при приемане на парична сума “,обясни той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР