Разследването по случая Негован буксува. Шести ден самоличността на двете

...
Разследването по случая Негован буксува. Шести ден самоличността на двете
Коментари Харесай

Мъжът, открил труповете в Негован, проговори и направи зловещи разкрития

Разследването по случая Негован буксува. Шести ден самоличността на двете жертви и техният екзекутор остава загадка за криминалистите.



Ето какво споделя мъжът, разкрил труповете, представен от bTV.

В събота Иван отива за риба на водоема в Негован. Придружава го приятелката му. Не са сами край водата, за риба са пристигнали още хора. Привечер мъжът се натъква на злокобната находка.

„ Само един череп видях и това беше на брега. На човек, то си проличава. звъннах на полицията”, спомня си Иван.

Въпреки че не е единствен очевидец, единствено Иван изчаква служителите на реда на мястото, тъй като всички си тръгнали след позвъняването в Министерство на вътрешните работи, споделя той и добавя, че на водоема е имало риболовци и от село Негован, само че всички са напуснали мястото след подаването на сигнала.

Засега единствено три сигнала от жители са постъпили в полицията, а инспекцията им не е дала резултат. Преди ден проверяващите пуснаха фотоси на облеклата на жертвите с молба, в случай че някой ги разпознае, да подаде сигнал.

Снимка: btvnovinite.bg
Междувременно част от назначените експертизи са подготвени. Ясно е към този момент, че убитите не са били родственици. Възможно е обаче да са брачен партньор и брачна половинка, считат криминалистите.

Търсенето е ориентирано главно в региони близки до Негован. Проверява се за невзети пенсии, както и неплатени от месеци домашни сметки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР