Разследването на убийството на 33-годишния Петър Валериев от кв. Черно

...
Разследването на убийството на 33-годишния Петър Валериев от кв. Черно
Коментари Харесай

Пълна мистерия около разстреляния кримигерой Петър

Разследването на убийството на 33-годишния Петър Валериев от кв. " Черно море " навлезе във фаза, в която криминалистите от ОДМВР-Бургас би трябвало да вземат сложни решения. Семейство Таня и Петко Кралеви, които са единствените очевидци, дали тенденция къде се намира натрупа, са освободени, написа " Флагман ".

Те са били арестувани с мярка за неотклонение 24 часа, само че против тях не е повдигнато обвиняване. Задържането им се е наложило само и единствено поради обстоятелството, че по думите им, те видели натрупа в канавката сред СОМАТ и ТЕЦ-а в Бургас в неделя към 11:30 часа, а са уведомили Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи за злокобната находка едвам в 18 часа в понеделник.

Криминалният случай е един от най-тежките, с които са се занимавали служителите на реда през последните 20 години.

Сем. Кралеви в началото е завело служителите на реда към 19 часа на място, покрай жп линията, за което били сигурни, че точно там предния ден, до момента в който били на разходка, кучето им надушило натрупа. Оказало се, че там даже липсват следи от кръв. Нещо повече – тялото на убития в сърцето мъж е било открито на няколкостотин метра настрана.

Видимо е било премествано, защото липсвало приключване на кръв от входно-изходната рана на сърцето. Жертвата е била простреляна в тил. Точно тези обстоятелства мощно са озадачили служителите на реда и заплитат случая в допълнение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР