Разследването на специалния прокурор Робърт Мълър проучва опитите на Джаред

...
Разследването на специалния прокурор Робърт Мълър проучва опитите на Джаред
Коментари Харесай

В САЩ разследват бизнеса на Джаръд Кушнър

Разследването на специфичния прокурор Робърт Мълър изследва опитите на Джаред Къшнър да обезпечи финансиране за компанията си за недвижими парцели в интервала сред избирането на президента Доналд Тръмп и встъпването му в служба, съобщи ДПА, като се базира на телевизия Си Ен Ен.

Според малкия екран това е първият симптом, че следствието на Мълър за възможна съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 година се концентрира върху нещо оттатък хипотетичните съветски контакти на Къшнър.

Зетят на Тръмп бил питан в изявленията в последно време за напъните му да обезпечи финансиране на офис-сграда в Ню Йорк, която имала финансови компликации, заяви Си Ен Ен, като се базира на осведомени с следствието източници.

Телевизията означи, че повода за интереса на Мълър към тематиката не е ясна.

Според в. "Ню Йорк таймс " седмица след избирането на Тръмп Къшнър се срещнал с президента и висши мениджъри на китайската група "Анбан иншурънс ", притежател на хотел "Уолдорф Астория " в Ню Йорк.

Според негово изказване пред проверяващите от Конгреса в преходния интервал Къшнър е разговарял с хора от повече от 15 страни.
Къшнър отхвърли да е приемал съветски средства, с цел да финансира свои бизнес инициативи и отбрани контактите си с съветски представители по време и след президентската акция като "уместни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР