Разследването на случая Семерджиев“ върви към финализиране, потвърди в ефира

...
Разследването на случая Семерджиев“ върви към финализиране, потвърди в ефира
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Има данни, че Георги Семерджиев се е отплащал на полицаи


Разследването на случая „ Семерджиев “ върви към завършване, удостовери в ефира на „ Тази заран “ Ясен Тодоров, зам.-директор на Националната следствена работа.

Той не е изумен, че Георги Семерджиев е карал със 166 км/ч, както сочи авто-техническата експертиза. Чакат се заключенията от психиатричната експертиза, както и още няколко механически.

От всички събрани данни досега излиза наяве, че той е бил самичък в автомобила. Безспорно е и че Симона Радева му е пособия да се укрие. Тя е подсигурила влизането в жилището му.

Има ли полицейски „ чадър “ над Семерджиев?

„ Тези, които са му помогнали, с изключение на Симона Радева, не са полицейски чиновници и това стана ясно още преди два месеца “, безапелационен бе Тодоров.

Разпитани са десетки чиновници на Министерство на вътрешните работи по това дело и следва обширно следствие какви връзки е имал Георги Семерджиев със чиновници на реда.

„ Предполагам, че сътрудниците са изискали документите по материалите по огласената от Министерство на вътрешните работи инспекция, при която е открито, че 40 чиновници на Министерство на вътрешните работи са направили съгласно тях дисциплинарни нарушавания “, разясни още Тодоров.

По думите му, откакто е формирано досъдебно произвеждане, има данни, че Георги Семерджиев се е отплащал на служители на реда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР