Разследването на националния отбор на Русия е свързано с делото

...
Разследването на националния отбор на Русия е свързано с делото
Коментари Харесай

Разследването на националния отбор на Русия е свързано с делото за корупция в IBU

Разследването на националния тим на Русия е обвързвано с делото за корупция в Международната федерация по биатлон. Това обявиха за ТАСС от пресслужбата на Световната антидопингова организация (УАДА).

" УАДА удостоверява, че събитията в Хохфилцен са продължение на полицейското следствие във връзка с Международната федерация по биатлон, което стартира при започване на април тази година ", се споделя в изказване на Световната антидопингова организация.

Вечерта на 12 декември от полицията посетиха лагера на " Сборная " в Хохфилцен преди стартовете за Световната купа в курорта този уикенд и им връчиха лист със обвинените, в който попадат олимпийският първенец от Сочи 2014 Антон Шипулин, Евгений Гараничев и Александър Логинов, Алексей Волков, Ирина Старих, някогашният старши треньор на националния тим Александър Касперович, лекарите и масажистите Артьом Кринцилов, Александър Селявкин, Евгений Шутов и Дмитрий Топичканов.

Представителите на съветския народен тим по биатлон са упрекнати за нарушение на антидопинговите правила по време на Световното състезание през предходната година в Хохфилцен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР