Разследването на ГД Национална полиция е установило sim-картата, от която

...
Разследването на ГД Национална полиция е установило sim-картата, от която
Коментари Харесай

Заплахата срещу Каримански е дошла от sim-карта, регистрирана на името на румънец

Разследването на Групово дело " Национална полиция " е открило sim-картата, от която е изпратен заплашително известие до Любомир Каримански - претендент за шеф на Българска народна банка. 

Според данните на Министерство на вътрешните работи - тя е записана на името на румънски жител с букви  L.T., който е влезнал в страната на 1 април. 

" Мъжът е напуснал границите на България на 7 април. Картата е била задействана за 15 минути през вчерашния ден, след което е изключена. Установено е и мястото, където е задействана сим картата и е изпратено известието ", се споделя в информацията на полицията. 

Текстът на sms-а е: " Откажи се или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени ". 

Има Такъв Народ и Каримански оповестиха обществено, че той е заплашван от неизвестен адресант в петък пред публицисти. 

Тошко Йорданов видя в посланието опит на " мутри да заплашват господин Каримански " и обвърза хипотетичния източник на предизвестието с интерес в интерес на втория претендент за поста в Българска народна банка. 

Премиерът Кирил Петков удостовери, че Министерство на вътрешните работи работи по проблема и че персонално той се е обадил на вътрешния министър Бойко Рашков и Пламен Тончев (директор на ДАНС) с искане двете служби да " създадат всичко, с цел да знаем кой е пуснал този sms ". 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР