Разследването на bTV, за изразходване на държавни пари от БФС,

...
Разследването на bTV, за изразходване на държавни пари от БФС,
Коментари Харесай

Втора бомба в БФС! Над 2 млн. лева за хотели, сред тях на Лечков и Фурнаджиев

Разследването на bTV, за консумиране на държавни пари от БФС, продължава и през днешния ден, оповестява dsport.bg. След като през вчерашния ден сътрудниците разкриха какъв брой средства са изхарчени за закупуване на екипировка по стратегия за детско-юношески футбол, през днешния ден във втора част от следствието се разкрива, че ММС е отпуснало 2 млн. лв., които са усвоени от футболната централа за лагери и подготовка на футболни гении в интервала 2016 и 2017 година.

Поне два от хотелите, където се организира подготовката на младите футболисти са свързани с висши ръководители на БФС. През април 2016 година спортното министерство и БФС подписват контракт за разпределяне на 1 млн. Лева за развиването на детско-юношеския футбол. В края на същата година са отпуснати още 1 150 000 лв..

Голяма част от средствата (1 630 780 лева) са изразходвани за лагери на юношите. Разследването демонстрира, че част от хотелите, където са настанявани младите футболисти са свързани с Йордан Лечков и Атанас Фурнаджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР